ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό μπανάνες
200 γρ γιαούρτι 2%...
4 κουτ. σούπας σιρόπι αγαύης ή 2 ½ κουτ κρυσταλλική στέβια
1 κουτ. γλ. Χυμό λεμόνι
2 κουτ. γλ. Κανέλα
1 κιλό μπανάνες
200 γρ γιαούρτι 2%...
4 κουτ. σούπας σιρόπι αγαύης ή 2 ½ κουτ κρυσταλλική στέβια
1 κουτ. γλ. Χυμό λεμόνι
2 κουτ. γλ. Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τις μπανάνες, προσθέτουμε το γιαούρτι, το σιρόπι αγαύης και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και την κανέλα και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Τοποθετούμε το μείγμα σε μεταλλικό μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη. Μόλις αρχίσει να παγώνει το βγάζουμε και το χτυπάμε μέχρι να διαλυθούν οι πάγοι. Την συγκεκριμένη διαδικασία την κάνουμε περίπου 4 φορές, εκτός κ αν έχουμε παγωτομηχανή.
Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τις μπανάνες, προσθέτουμε το γιαούρτι, το σιρόπι αγαύης και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και την κανέλα και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Τοποθετούμε το μείγμα σε μεταλλικό μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη. Μόλις αρχίσει να παγώνει το βγάζουμε και το χτυπάμε μέχρι να διαλυθούν οι πάγοι. Την συγκεκριμένη διαδικασία την κάνουμε περίπου 4 φορές, εκτός κ αν έχουμε παγωτομηχανή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου