Υλικά
500 γρ. διάφορα μανιτάρια1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
150 ml λευκό κρασί
1 κουταλιά φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
1 κουταλιά φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
50 ml ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Κόβουμε τα μανιτάρια σε τέταρτα. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Τα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη ρίγανη, το βασιλικό, το δενδρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση για 1-2 λεπτά ρίχνουμε το μαϊντανό και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Περιχύνουμε με ξύδι μπαλσάμικο και τα σερβίρουμε ζεστά.πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου