Υλικά
2 αχλάδια
150 γρ. σταφύλια σουλτανίνες
40 γρ. σμέουρα ή μικρές φράουλες
4 σταφίδες
2 ρώγες από μαύρο σταφύλι
οδοντογλυφίδες
2 αχλάδια
150 γρ. σταφύλια σουλτανίνες
40 γρ. σμέουρα ή μικρές φράουλες
4 σταφίδες
2 ρώγες από μαύρο σταφύλι
οδοντογλυφίδες
150 γρ. σταφύλια σουλτανίνες
40 γρ. σμέουρα ή μικρές φράουλες
4 σταφίδες
2 ρώγες από μαύρο σταφύλι
οδοντογλυφίδες
Εκτέλεση συνταγής
Όπως μας δείχνει και η παρακάτω εικόνα, ξεφλουδίζουμε τα αχλάδια από το κοτσάνι μέχρι τη μέση. Βάζουμε μερικά σταφύλια σε οδοντογλυφίδες και τα βάζουμε στην πλευρά του αχλαδιού που δεν ξεφλουδίσαμε, προσθέτουμε σμέουρα ή φράουλες . Βάζουμε τα μαύρα σταφύλια για μύτες και τις σταφίδες για μάτια. Έτοιμοι οι φρουτοσκατζόχοιροι!
πηγη
Όπως μας δείχνει και η παρακάτω εικόνα, ξεφλουδίζουμε τα αχλάδια από το κοτσάνι μέχρι τη μέση. Βάζουμε μερικά σταφύλια σε οδοντογλυφίδες και τα βάζουμε στην πλευρά του αχλαδιού που δεν ξεφλουδίσαμε, προσθέτουμε σμέουρα ή φράουλες . Βάζουμε τα μαύρα σταφύλια για μύτες και τις σταφίδες για μάτια. Έτοιμοι οι φρουτοσκατζόχοιροι!
πηγη
πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου