ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ





Συστατικά
1 κιλό μικρές πατάτες
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλερι
200 γρ. καπνιστό μπέικον
1/4 του φλιτζανιού φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κουτ. της σούπας φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κουτ. της σούπας φρέσκια μέντα ψιλοκομμένη
1 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού
3 κουταλιά της σούπας λάδι
1/2 κουτάλι της σούπας αλάτι
Πιπέρι
2 βραστά αυγά


  • Βάλε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα. Κάλυψε με νερό, σκέπασε την κατσαρόλα και βράσε σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά. Άσε τις πατάτες να στραγγίξουν για 15 λεπτά
  • 2Όταν κρυώσουν αρκετά, κόψε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια σε μια μεγάλη σαλατιέρα
  • 3Πρόσθεσε το σέλερι, το μπέικον, τον μαϊντανό, τα κρεμμυδάκια και την μέντα. Ανακάτεψε καλά και πρόσθεσε το χυμό λεμονιού, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι
  • 4Πρόσθεσε τα βραστά αβγά κομμένα στα τέσσερα και ανακάτεψε προσεκτικά
  • πηγη
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου