Υλικά (για 4 κομμάτια)
10 γρ. σέλινο
1Ο γρ λάχανο
1Ο γρ. καρότο
5 γρ. σκόνη από πικάντικα καρυκεύματα
5 Spices
2 γρ. τζίντζερ
2 γρ σκόρδο
5 γρ. λάδι
Παραδοσιακό φύλλο
Σογιέλαιο για τηγάνισμα
Παρασκευή
Βράζουμε τα λαχανικά για 15 δευτερόλεπτα (να μείνουν τραγανά) και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Παίρνουμε τη σκόνη των καρυκευμάτων και την αναμιγνύουμε με το λάδι, το τζίντζερ και το σκόρδο.
Κατανέμουμε το μίγμα και τα λαχανικά ομοιόμορφα πάνω στα φύλλα κρούστας. Διπλώνουμε τα φύλλα και στη συνέχεια τηγανίζουμε σε φριτέζα, σε καυτό λάδι για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκόκκινο χρώμα. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
Υλικά (για 4 κομμάτια)
10 γρ. σέλινο
1Ο γρ λάχανο
1Ο γρ. καρότο
5 γρ. σκόνη από πικάντικα καρυκεύματα
5 Spices
2 γρ. τζίντζερ
2 γρ σκόρδο
5 γρ. λάδι
Παραδοσιακό φύλλο
Σογιέλαιο για τηγάνισμα
Κατανέμουμε το μίγμα και τα λαχανικά ομοιόμορφα πάνω στα φύλλα κρούστας. Διπλώνουμε τα φύλλα και στη συνέχεια τηγανίζουμε σε φριτέζα, σε καυτό λάδι για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκόκκινο χρώμα. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
1Ο γρ λάχανο
1Ο γρ. καρότο
5 γρ. σκόνη από πικάντικα καρυκεύματα
5 Spices
2 γρ. τζίντζερ
2 γρ σκόρδο
5 γρ. λάδι
Παραδοσιακό φύλλο
Σογιέλαιο για τηγάνισμα
Παρασκευή
Βράζουμε τα λαχανικά για 15 δευτερόλεπτα (να μείνουν τραγανά) και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Παίρνουμε τη σκόνη των καρυκευμάτων και την αναμιγνύουμε με το λάδι, το τζίντζερ και το σκόρδο.Κατανέμουμε το μίγμα και τα λαχανικά ομοιόμορφα πάνω στα φύλλα κρούστας. Διπλώνουμε τα φύλλα και στη συνέχεια τηγανίζουμε σε φριτέζα, σε καυτό λάδι για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκόκκινο χρώμα. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου