cook mania
Αρχική Σελίδα
Αλμυρές συνταγές »
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με ζυμαρικά
Διάφορες συνταγές
Σαλάτες
Σφολιάτες-ζύμες-πίτες
Γλυκές συνταγές »
Κέικ-Κορμοί
Διάφορες τούρτες
Γλυκά κουταλιού-Μαρμελάδες
Διάφορα γλυκάκια
Λικέρ
Παγωτά-γρανίτες
Σοκολατάκια
Κουλουράκια-Μπισκότα
Με λίγα υλικά
Συντάγες για παιδιά »
Τούρτες
Γλυκές συνταγές για παιδιά
Αλμυρές συνταγές για παιδιά
Η δίαιτα των μονάδων »
Γιορτινές συνταγές»
Πασχαλινές
Χριστουγεννιάτικες
H σελίδα μας στο facebook
ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΠΡΑΛΙΝΑ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο σφολιάτας
1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Πραλίνα 170γρ.
1/2 μήλο Golden
1 κρόκο αυγού
15γρ. ζάχαρη άχνη
30γρ. αποφλοιωμένα αμύγδαλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200⁰C βαθμούς. Κόβετε το φύλλο σε 8 λωρίδες. Τις τοποθετείτε σε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος.
Λιώνετε την κουβερτούρα σε ένα μικρό μπολ σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων για να μπορέσετε να αλείψετε εύκολα μετά τα σφολιατάκια.
Τρυπάτε το φύλλο με ένα πιρούνι και αλείψτε με ένα πινέλο με τη μισή λιωμένη σοκολάτα. Προσθέστε το μήλο σε κομματάκια και τυλίξτε τα.
Αλείψτε τα σφολιατάκια με τον κρόκο, πασπαλίστε τη ζάχαρη και προσθέστε τα αμύγδαλα. Ψήστε στο φούρνο για 10 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσουν λίγο και βουτήξτε την άκρη στην υπόλοιπη λιωμένη κουβερτούρα. Τοποθετήστε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Συμβουλή του Σεφ:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κουβερτούρα ή κουβερτούρα Γάλακτος αντί για Πραλίνα
πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου