Υλικά
2 ώριμα αβοκάντο
4 ντομάτες με σφιχτή σάρκα
2 κρεμμυδάκια (κοκκάρια), ψιλοκομμένα
2 κ. σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
1 κ. σ. ξίδι ροδιού
6 φυλλαράκια δυόσμου, ψιλοκομμένα
5-6 φυλλαράκια βασιλικού ψιλοκομμένα
αλάτι και πιπέρι
4 ντομάτες με σφιχτή σάρκα
2 κρεμμυδάκια (κοκκάρια), ψιλοκομμένα
2 κ. σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
1 κ. σ. ξίδι ροδιού
6 φυλλαράκια δυόσμου, ψιλοκομμένα
5-6 φυλλαράκια βασιλικού ψιλοκομμένα
αλάτι και πιπέρι
Παρασκευή
Κόβουμε τις ντομάτες και τα αβοκάντο σε μικρά κυβάκια, ψιλοκόβουμε και τα κρεμμυδάκια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε μια σαλατιέρα, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τα μυριστικά και τα δυο είδη ξιδιού, σκεπάζουμε τη σαλατιέρα με διαφανή μεμβράνη κι αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο να μαριναριστεί για 1 ώρα, τουλάχιστον, πριν τη σερβίρουμε.
Αν θέλουμε την ώρα του σερβιρίσματος, προσθέτουμε μερικές σταγόνες εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου.
Αν θέλουμε την ώρα του σερβιρίσματος, προσθέτουμε μερικές σταγόνες εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου