ΔΙΠΛΕΣ ( ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ)



Χριστουγεννιάτικα γλυκά (3)
Υλικά:
– 500 γρ αλεύρι
– 5 αυγά
– 1 πρέζα αλάτι
– 2 κουταλιές ελαιόλαδο
– 2 κουταλιές ζάχαρη

Εκτέλεση:
1. Ανακατεύουμε τα υλικά για την ζύμη και τυλίγουμε με μια μεμβράνη το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο να δέσει από 1-12 ώρες (όσο περισσότερο τόσο καλύτερα).
2. Ανοίγουμε τα φύλλα με τον πλάστη και αλευρώνουμε συνεχώς να μην κολλήσει.
3. Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο.
4. Σερβίρουμε με μέλι, κανέλλα, σουσάμι και καρύδια.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου