ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ



Υλικά:

2 μεγάλες συσκευασίες ψωμάκια μπριοζ ή παξιμαδάκια ή κρακεράδια.
Ρώσικη σαλάτα
Αγγούρι (καθαρισμένο & κομμένο σε ροδέλες)
Ντοματίνια
Σολωμός (καπνιστός)
λεπτές φέτες λεμόνι
Ελιές μαύρες (ροδέλες) ή πράσινες γεμιστές (χωρίς κουκούτσι)
Σαλάμι αέρος
Τυρί γκούντα
μαγιονέζα
αυγά βραστά
μοτσαρέλα


Εκτέλεση:

Αν χρησιμοποιήσετε τα ψωμάκια.. τότε αλείψτε τα με μεγιονέζα και βάλτε πάνω ένα σαλάμι αέρος (κομμένο στη μέση), ένα τετράγωνο κομμάτι από το γκούντα και κλείστε με μισό ντοματίνι και οδοντογλυφίδα.
 Μια άλλη ιδέα είναι, με μαγιονέζα από πάνω μία ροδέλα αυγό βραστό και κλείνετε με μία ελιά μαύρη. 
Άλλο είναι, με κρακεράκι, μοτσαρέλα και μισό ντοματίνι. (αυτά μπορείτε να τα περιχύσετε ελαφρά με μπαλσάμικο).
 Ένα άλλο είναι, κρακεράκι με ροδέλα αυγού, ρώσικη σαλάτα και κλείνετε με μία ελιά ή αγγουράκι τουρσί. 
Ένα άλλο είναι, με κρακεράκι ή ψωμάκι, πάνω μια ροδέλα αγγούρι, ένα κομμάτι σολωμού και κλείνετε με μισή ροδέλα (πολύ λεπτή) λεμονιού. 
Άλλη ιδέα για (ψημένα καναπεδάκια), είναι με ψωμάκι μπριοζ, μία ροδέλα πάνω παστουρμά, ένα λεπτό κομμάτι φέτα και μια φέτα ντομάτα.
 Αυτά τα ψήνετε για λίγο στον φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί. Καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου