ΥΛΙΚΑ
1200 γρ. γαλέο φιλέτο κατεψυγμένο
αλάτι, πιπέρι
2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
σπανάκι (όσο θέλουμε)
1/2 λεμόνι
λίγο ψιλοκομμένο άνιθο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε το ψάρι μας σε ένα ταψί και το αλατοπιπερώνουμε.
Βράζουμε το σπανάκι μας (για λίγα λεπτά μόνο) και το βάζουμε υμε το δεύτερο φιλέτο πάνω στο πρώτο (πάντρεμα) έτσι ώστε να εγκλωβίσουμε την γέμιση (στέφανα) ανάμεσά τους.
Με την εγκριση της eleknw
1200 γρ. γαλέο φιλέτο κατεψυγμένο
αλάτι, πιπέρι
2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
σπανάκι (όσο θέλουμε)
1/2 λεμόνι
λίγο ψιλοκομμένο άνιθο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε το ψάρι μας σε ένα ταψί και το αλατοπιπερώνουμε.
Βράζουμε το σπανάκι μας (για λίγα λεπτά μόνο) και το βάζουμε υμε το δεύτερο φιλέτο πάνω στο πρώτο (πάντρεμα) έτσι ώστε να εγκλωβίσουμε την γέμιση (στέφανα) ανάμεσά τους.
Με την εγκριση της eleknw
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου