Υλικά
400 γρ. σοκoλάτα κουβερτούρα1 κουτάλια σησαμέλαιο
120 γρ. κάσιους
120 γρ. cranberries (κράνα) αποξηραμένα
50 γρ. σταφίδες
Εκτέλεση Συνταγής
Λιώνουμε σε μπεν-μαρί τη σοκολάτα με το σησαμέλαιο ανακατεύοντας συχνά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα κάσιους, τα κράνα με τις σταφίδες και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα δίσκο. Με ένα κουτάλι παίρνουμε από το μείγμα και βάζουμε λίγη ποσότητα πάνω στην λαδόκολλα έτσι ώστε να σχηματίζει βραχάκι και προσέχουμε να μην ακουμπάνε μεταξύ τους. Τ’αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν και σερβίρουμε.tip συνταγής
1) Γίνονται περίπου 25 κομμάτια.
2) Προσοχή μη λιώνετε τη σοκολάτα σε υψηλή θερμοκρασία γιατί θα σας καεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου